Home Isolatie

Isolatie

EPS
Polystyreen of EPS (Expanded Polystyrene) is een kunststof isolatiemateriaal voor het isoleren onder betonvloeren, vloerverwarmingssystemen en daken. Het bestaat voor 98% uit stilstaande lucht en levert hierdoor zijn isolatieprestatie. EPS is tevens een isolatiemateriaal dat terugkomt in de dakplaten van Isobouw en Kingspan Unidek.

XPS
XPS is hardschuimisolatieplaat die zeer breed ingezet kan worden. De plaat is licht van gewicht, duurzaam, vochtbestendig, drukvast. Deze eigenschappen garanderen een hoge en duurzame isolatiewaarde. Toepasbaar voor platte daken, vloeren, wanden, dakterrassen en kelders.

Steenwol
Steenwolisolatie behoort absoluut tot de hoogste kwaliteit isolatiematerialen op de markt. Isoleren met steenwol is brandveilig, duurzaam (100% recyclebaar), waterafstotend, vormvast, eenvoudig te plaatsen en geeft ongekend akoestisch en thermisch comfort. BPG J&W Bouwpartners levert het steenwolprogramma van Rockwool en Knauf Insulation. Voor diverse toepassingen kunt u met steenwol een passende oplossing vinden.

Glaswol
Glaswolisolatie behoort tot de meest gebruikte isolatiematerialen op de markt. Isoleren met glaswol is brandveilig, duurzaam, waterafstotend, licht van gewicht en haalt zeer hoge isolatie (Rd)-waarden. BPG J&W Bouwpartners levert een breed aanbod van Isover en Knauf Insulation.

PUR/PIR
Pur en pir zijn verschillende isolatiematerialen, maar worden wel vergelijkbaar toegepast. BPG J&W Bouwpartners is dealer van Recticel isolatieproducten. Daarnaast zien we dit materiaal ook terug in andere bouwmaterialen zoals de dakelementen van Unilin.

Resolschuim
Resolschuim kenmerkt zich door zijn hoge isolatiewaarde. Dit product is eveneens geschikt voor diverse toepassingen.

Disclaimer     Algemene voorwaarden     Privacy     Copyright 2016 J&W Bouwpartners