Home Gevelbekleding

Gevelbekleding

Cape Cod - Houten Gevelbekleding
Cape Cod is een houten gevelbekleding dat al jaren met succes weerstand biedt tegen de meest wisselvallige weersomstandigheden. Vervaardigd volgens innovatieve procedures voor houtdroging en verduurzaming. Cape Cod wordt gemaakt van Lodgepole Pine, ook wel bekend als Noord-Amerikaans grenen.

Massief NT kunststof gevelbekleding
Massief NT kunststof gevelbekleding biedt alles om te werken in vrijheid én zekerheid in ontwerp en uitvoering. De gevelbekleding is bijzonder duurzaam en heeft een schitterende uitstraling. Massief NT is all-in. Inclusief technische ondersteuning, garanties, bevestigingsmiddelen en mogelijkheden voor maatwerk.

Alucopal Aluminium Gevelbekleding
Alucopal staat voor een exclusieve uitstraling. De weerszijden van de aluminium gevelbekleding is voorzien van een gecoate aluminium toplaag. Verkrijgbaar in brushed, aluminium, metallic en hoogglans. Door de bijzonder hoge duurzaamheid is Alucopal uitermate geschikt voor gevelbekleding.

Façapanel houten gevelbekleding
Façapanel houten gevelbekleding heeft een warme en veelzijdige natuurlijke look. Zonder de onvolmaaktheden van hout. Door reconstructie van hardhout zijn de panelen vrij van barsten, scheuren en knoesten.

Modiwood
ModiWood is gemodificeerd hout en toepasbaar als gevelbekleding en op terrassen. ModiWood is onderhoudsarm, milieuvriendelijk, PEFC en ModiWood Colour is verkrijgbaar in standaardkleuren en op bestelling in elk denkbare RAL kleur.

SmartSide
SmartSide® is de slimme keus in gevelbekleding voor wie op zoek is naar de mooie en natuurlijke uitstraling van hout, maar ook oog heeft voor duurzaamheid.

Ki-Kern
Massieve kunststofplaat voor gevelbekleding, boeidelen etc in de woning-, utiliteitsbouw, nieuwbouw, renovatie en recreatiebouw.

UniPrime
UniPrime is de door bouwend Nederland meest toegepaste paintplaat. De unieke meerlaagse opbouw, de speciale dekfineren en de superieure zware coating maken dit product tot de meest ideale plaat voor schilderwerk. UniPrime heeft een langere levensduur en lagere onderhoudskosten ten opzichte van standaard multiplex. UniPrime is verkrijgbaar met FSC® gecertificeerde en duurzame fineren en standaard fineren. Hoe dan ook; met UniPrime multiplex bereikt u een mooi en duurzaam blijvend eindresultaat!

VinyPlus kunststof gevelbekleding
Een stijlvolle en aantrekkelijke uitstraling van je woning of bedrijfspand draagt bij aan het leefplezier. VinyPlus geeft woningen en bedrijfspanden een eigentijds karakter. VinyPlus gevelbekleding en dakranden zijn gemaakt uit hoogwaardig gerecyclede kunststoffen en zijn onderhoudsarm en duurzaam.

Eurotexx volschuim gevelbekleding
Eurotexx wordt als duurzame en milieuvriendelijke gevelbekleding toegepast in zowel nieuwbouw als renovatie projecten. Eurotexx dubbel rabat en potdeksel mogen enkel horizontaal gemonteerd worden. Eurotexx gevelpanelen zijn gemaakt van een hoge dichtheid PVC-UE volschuim met een co-ëxtrusie toplaag, die UV bestendig is. Eurotexx heeft bewezen outdoor prestaties die voldoen aan de hoge standaard.

WoodDesign volschuim gevelbekleding
WoodDesign wordt als duurzame en milieuvriendelijke gevelbekleding toegepast in zowel nieuwbouw als renovatie projecten. WoodDesign potdeksel mag enkel horizontaal gemonteerd worden. WoodDesign gevelpanelen zijn gemaakt van een hoge dichtheid PVC-UE volschuim met een co-extrusie toplaag, die UV bestendig is. De unieke 3-kleuren-technologie benadrukt het stijlvolle karakter van natuurlijk hout.

Milexx volschuim gevelbekleding, dakranden en profielen
Het programma Milexx volschuim profielen is gemaakt van PVC-UE en leverbaar in veel verschillende kleuren, soorten en maten. De profielen zijn onderhoudsarm, UV bestendig en beschermen gevels, dakkapellen, dakranden en overstekken tegen weer en wind. Naast gladde profielen zijn er ook profielen met een structuurfolie leverbaar in diverse kleuren.

VinyStone gevelbekleding met een natuursteen toplaag
VinyStone zijn kunststof panelen waar echt natuursteen in het oppervlak is ingesmolten. De panelen worden geleverd met voeg, hierdoor krijg je een blokken uitstraling. VinyStone steenstrips worden veelal gebruikt voor projecten waar een natuursteen uitstraling gewenst is.

VinyBrick kunststof steenstrips
VinyBrick® kunststof steenstrips zijn glasvezel versterkte platen voorzien van een speciale coating. VinyBrick panelen zijn leverbaar met of zonder echte zandkorrel toplaag en worden gebruikt in de nieuwbouw- en renovatiesector. De kunststof steenstrips panelen zijn uitstekend geschikt om het open gedeelte aan de onderzijde van chalets dicht te maken zodat het chassis niet meer zichtbaar is.

VinyTherm steenlook gevelbekleding
VinyTherm steenstrip is een kunststof steenstrip waar echt natuursteen in het oppervlak is ingesmolten. De panelen zijn leverbaar als vlakke afwerking of met voeg, hierdoor sluiten ze beter op elkaar aan en ziet de gevel er als één geheel uit. VinyTherm steenslag panelen worden veelal gebruikt voor renovatieprojecten waar een natuursteen uitstraling gewenst is.

Zierer kunststof panelen in steenmotief
Zierer kunststof steenstrips zijn platen versterkt met glasvezel en voorzien van een speciale coating. Zierer glasvezelversterkte kunststof steenmotief panelen worden gebruikt als bekleding van vooral chalets en woonwagens. Tevens zijn Zierer steenmotief panelen uitstekend geschikt om het hoogteverschil tussen het chassis en de grond dicht te maken zodat het chassis aan het oog wordt onttrokken.

EQUITONE
De merknaam Equitone staat voor architectonische gevelbekledingsmaterialen met wereldbekendheid. Equitone verwijst naar de textuur en het uniek aanvoelen van vezelcement. Vezelcement is een mineraal composietmateriaal met uitstekende fysische en esthetische eigenschappen.

CEDRAL
De gevelstroken SIDINGS CEDRAL zijn ontwikkeld op basis van de toonaangevende kennis en ervaring van Eternit op het gebied van vezelcementmaterialen. Zij zorgen voor een duurzame en decorative bescherming van gevels, geveldelen en bijgebouwen.

Bluclad
Gevels die worden afgwerkt met een sierpleister hebben nood aan een stabiele ondergrond met een lage hygrische beweging. BLUCLAD geeft u de garantie op zorgenloos en degelijk werk. Bovendien is BLUCLAD een uitstekende vochtregulator voor het gebouw.

ETER-BACKER HD
ETER-BACKER HD draagt bij tot een geavanceerd geventileerd gevel- en plafondsysteem met baksteenstrips. Op deze manier worden nieuwe en creatieve architectonische mogelijkheden gecreëerd, zowel bij nieuwbouw als bij renovatie waarbij het licht gewicht van de volledige opbouw een belangrijke meerwaarde biedt.

Gevelleien
Leien als gevelbekleding. De leien laten zich perfect rond alle mogelijke volumes modelleren. Het gebouw wordt als het ware “ingepakt” met een ademende tweede huid. Dit geeft ongelimiteerde creatieve vrijheid.

Leipannen als gevelbekleding
Kleitegelpannen zorgen voor charme en ongeëvenaarde klasse op uw dak. In de hedendaagse architectuur waar gezocht wordt naar creativiteit en frivoliteit worden ze vaak toegepast als gevelbekleding.

Keralit
Voor meer informatie over Keralit gevel- en dakrandpanelen klik hier.

Disclaimer     Algemene voorwaarden     Privacy     Copyright 2016 J&W Bouwpartners