Home Funderingsbekisting

Funderingsbekisting

BPG J&W Bouwpartners levert diverse soorten funderingsbekisting.

EPS-Standaardkist

De EPS-Standaardkist van De Hoop Pekso is een vaste, U-vormige verloren bekisting en heeft aantoonbare isolerende eigenschappen. Deze kist, vervaardigd uit geëxpandeerd polystyreen, wordt in de woning- en utiliteitsbouw toegepast als bekisting voor funderingsbalken.

SUPERKIST

Met de Superkist van De Hoop Pekso kan in ‘no time’ een fundering efficiënt én arbovriendelijk gerealiseerd worden. Door de handige verwerkingsmethode met Trekpennen in plaats van beugels en houten regels is de Superkist snel te plaatsen. Dit levert een enorme tijdwinst op!

Bekijk hier de montagevideo van de Superkist: 

IsoBouw Powerkist®

De IsoBouw PowerKist® is een driedelig systeem met losse bodemplaten en zijwanden, die zijn voorzien van onbreekbare PS-stroken als wapening. Dat maakt ons systeem tot het sterkste in de markt. Bovendien is de PowerKist® beduidend eenvoudiger en sneller te verwerken dan traditionele of U-vormige EPS-systemen. Zo is aanvulling met zand of het gebruik van aparte hoekstukken en onderbeugels niet noodzakelijk. Ook ontstaat er met een driedelig systeem veel minder afval. In vergelijking met andere systemen biedt de IsoBouw PowerKist® u meer betrouwbaarheid en bespaart u aanzienlijk op uw kosten.

POWERKIST (XL) FUNDERINGSBEKISTING

airpop® funderingsbekisting voor paalfunderingen

De PowerKist (XL) is een driedelige funderingsbekisting met losse bodemplaten en zijwanden, die zijn voorzien van onbreekbare PS-stroken als wapening. Dat maakt de IsoBouw funderingsbekisting tot de sterkste in de markt. Bovendien is de PowerKist (XL) beduidend eenvoudiger en sneller te verwerken dan traditionele of U-vormige EPS-systemen. Met de PowerKist (XL) biedt IsoBouw u meer betrouwbaarheid en bespaart u aanzienlijk op uw kosten.

Disclaimer     Algemene voorwaarden     Privacy     Copyright 2016 J&W Bouwpartners