Home Binnenmuurstenen

Binnenmuurstenen

Betonsteen
Betonblokken worden zowel functioneel en esthetisch toegepast. Er zijn betonblokken die kunnen worden toegepast in de fundering, voor binnenwanden alsook voor schoon lijm- of metselwerk. Betonsteen is verkrijgbaar in diverse formaten, niet dragend en dragend.

Kalkzandsteen
Kalkzandstenen zijn geschikt voor het bouwen van dragende en niet-dragende binnenwandconstructies. De kalkzandstenen zijn verkrijgbaar in waalformaat, amstelformaat, lijmblokken, metselblokken en vellingblokken.

Gasbeton / Cellenbeton
Cellenbetonblokken worden veelal toegepast voor badombouwen, voorzet- en scheidingswanden, leidingkokers en schoorsteenmantels. De lichtgewichtblokken zijn onbrandbaar, eenvoudig verwerkbaar en hebben een grote draagkracht. Verder hebben cellenbetonblokken goede thermische en geluidsisolerende prestaties.

Poroplus
Poroplus zijn keramische snelbouwstenen. Verkrijgbaar als lijm- en metselblok. De ideale binnenmuursteen voor dragende en niet dragende wanden.
- Licht van gewicht
- Goede thermische isolatiewaarde
- Goede geluidsisolatiewaarde
- Door tong en groef aan de kopse kanten hoeft alleen de lintvoeg vermetseld te worden!

Thermoplus METSELBLOK
Thermoplus zijn keramische metselblokken. Deze binnenmuursteen scoort goed op geluidsisolerende eigenschappen en is voorzien van een tandgroefverbinding.

Vuil metselwerk
Metselwerk heeft niet altijd een esthetische functie. Bijvoorbeeld onder de grond of wanneer een gevel of binnenmuur later nog afgewerkt wordt met een stucwerk of gevelbekleding. Hiervoor is een vuilwerk steen eveneens een uitstekende optie. Informeer vrijblijvend naar beschikbare partijen.

Schoon metselwerk
Schoon metselwerk kan zowel binnen als buiten toegepast worden. U kiest uw gevelstenen bij BPG J&W Bouwpartners in een unieke sfeer, namelijk in en om de oude ringoven van De Steenoven Wouwse Plantage. Laat u verrassen door het veelzijdige aanbod.

Disclaimer     Algemene voorwaarden     Privacy     Copyright 2016 J&W Bouwpartners