BPG J&W Bouwpartners - Hout en bouwmaterialen

Klik hier voor onze nieuwe actiekrant

Voorjaarstoppers
Klik hier voor onze voorjaarstoppers


Over BPG J&W Bouwpartners

Bij BPG J&W Bouwpartners treft u mensen aan met kennis van de bouw en bouwmaterialen. Er wordt naar uw wensen geluisterd. Wij denken met u mee en komen met deskundig advies. U treft bij ons een compleet aanbod bouwmaterialen aan inclusief toebehoren.

·     Ruwbouw;
·     Afbouw; 
·     Infra- en tuinmaterialen;
·     Bouwmaterialen t.b.v. de agrarische markt.

Alles op één adres, one stop shopping: Showroom, shop, magazijn en buitenopslag.

·     Veel voorraad en een prima logistieke dienstverlening;
·     Ruime openingstijden en goed bereikbaar.

Neem vrijblijvend contact met ons op. Bij ons wordt uw bouw altijd serieus genomen. Tel. 0165 - 37 96 55 of vul het contactformulier in. Laat u vrijblijvend informeren. Wij zijn bereid om een stap meer voor u te zetten en verkopen zelden "nee". Door vaste aanspreekpunten heeft u altijd een contactpersoon die uw situatie kent.

Wilt u zelf werken bij BPG J&W Bouwpartners? Bekijk hier onze vacatures.

Specialist in de agrarische sector;
·     Kennis van bouwmaterialen voor de agrarische sector
·     Specialist in Recticel isolatie, Eternit golfplaten
·     Specialist in hout- en plaatmateriaal, stalen dak- en wandbeplating

Voor het totale assortiment, persoonlijk advies of aanvullende informatie kunt u uiteraard vrijblijvend contact met ons opnemen. Persoonlijk contact en de relatie met onze klanten staat bij ons hoog in het vaandel.

Bezoek onze showroom voor advies op maat!
Wilt u uw bouwplannen met een professional bespreken of de materialen in werkelijkheid bekijken? Bezoek dan onze showroom! Wij helpen u graag verder om uw (ver-)bouwplannen te realiseren.

Ik wil graag een offerte, neem contact met me op!
Wilt u graag een offerte of de mogelijkheden met ons bespreken? Vul dan het contactformulier in en wij zullen contact met u opnemen, of bel ons: 0165-37 96 55.

De Steenoven Wouwse Plantage
Gevelstenen uitzoeken is nergens zo bijzonder als in Wouwse Plantage. Bezoek de oude steenfabriek van Wouwse Plantage en loop door de oude ringoven. De keuze is overvloedig en interessant. Naast handvorm en vormbak vindt u ook vormen als wasserstrich, handstrich en strengpers. Omdat wij liefde hebben voor ons vak en liefde voor de de baksteen!

Agrarische bouwmaterialen
Handel in agrarische bouwmaterialen is een specialisme en dat specialisme vindt u bij ons. Meer weten over deze specifieke producten in diverse toepassingen? Informeer ernaar bij J&W Bouwpartners

Disclaimer     Algemene voorwaarden     Privacy     Copyright 2016 J&W Bouwpartners